Laptop reparaties

Power connector

Een vaak voorkomende klacht bij de laptop is een defecte power connector. Dat is het oplaadpunt in de laptop waar
de adapter op wordt aangesloten. Dit oplaadpunt is dan losgeraakt van het moederbord. De accu wordt niet meer
opgeladen en wanneer de accu leeg is werkt de laptop ook niet meer op stroom.Wij kunnen dit oplaadpunt binnen 1 dag voor u repareren.

Ventilator

De ventilator in de laptop zorgt voor koeling van het moederbord. Na verloop van tijd kan deze ventilator defect gaan. Soms hoort u dan een raar geluid in de laptop. Wanneer de ventilator niet optimaal werkt kan er oververhitting op het moederbord ontstaan. En daardoor kunnen er componenten of bijv. de videochip defect gaan. Het is aan te raden de ventilator dan te laten vervangen. Ook dit kan binnen 1 dag gedaan worden.

Kortsluiting moederbord

Wanneer uw laptop niet opstart of na opstarten uitvalt dan betekent dat meestal dat er een kortsluiting op het moederbord zit. Hierdoor kunnen een of meerder componenten defect zijn geraakt. Wij onderzoeken welke componenten dat zijn en vervangen deze. 

Videochip

De videochip kan defect gaan door oververhitting of wanneer deze zwaar belast wordt door grafische programma ‘s. De videochip kan zowel gerepareerd als vervangen worden.

Scherm

Wij kunnen van alle merken laptops de schermen vervangen. U kunt daarvoor een prijsopgave vragen. Wij hebben dan het merk en model van de laptop nodig. Veel schermen zijn op voorraad. Indien niet, dan kunnen wij schermen bestellen.

Backlight en inverter

Wanneer de laptop wel opstart maar u krijgt donker beeld, dan betekent dat vaak dat of de backlight of de
inverter defect is. De backlight is de verlichting van het scherm. De inverter zorgt voor de stroomtoevoer van het moederbord naar het scherm Wij kunnen na onderzoek bepalen welke van de twee defect is. Deze reparatie kan
binnen 1 à 2 dagen gedaan worden.

Vloeistofschade

Een kop koffie of thee over de laptop gevallen? Schakel de laptop uit en verwijder de accu. Wanneer u de laptop een paar dagen of een week laat liggen dan kan er oxidatie onstaan van de componenten op het moederbord. U kunt het beste zo spoedig mogelijk een afspraak maken om de laptop langs te brengen, deze te meer kans u heeft op een succesvolle reparatie.

Verder doen wij ook:

– Toetsenbord en touchpad vervangen
– LCD-scherm vervangen
– Data recovery en back-up harde schijf
– Vervangen en upgraden geheugen (RAM)
– Omvormer reparatie en vervanging
– Installatie van het besturingssysteem
– Software het oplossen van problemen en installatie
– Monitor reparatie
– Grafische kaart vervangen
– Verwijdering van het virus/adware/spyware
– Installatie van de nieuwste Anti Virus software
– DC Jack reparatie en vervanging